Algemene info

Algemeen

Universal White Time Healing is een energievorm die in 2001 voor het eerst in ons land werd geïntroduceerd. Deze liefdevolle universele Kracht is als een natuurlijke Kracht in het hele universum aanwezig en komt van een specifieke bron namelijk, "De White Time Bron". Deze bevat alles wat gecreëerd is en alles wat dit ook weer kan doen laten verdwijnen, ook alle kleuren, alle frequenties, materie en antimaterie.

In het universum wordt deze energie op vele terreinen toegepast en ook voor de planeten, onze hemellichamen, is deze Kracht van essentieel belang. Iedere planeet is op een bepaalde manier afhankelijk van en verbonden met twee sterke universele krachten. Dat zijn de Bron van Universal White Time en de Oorspronkelijke Kracht van de Centrale Zon. Elke planeet die Universal White Time energie in zijn kern heeft, kan verschillende dimensies, bewustzijnsniveaus creëren.

Jij gebruik zelf twee keer gedurende je leven deze White Time energie op een natuurlijke wijze, namelijk als je geboren wordt en als je sterft.

 

Channie Cha Centara uit Zweden, de Ambassadeur voor de Universal White Time Healing op Aarde, heeft vier jaren lang, in samenwerking met de mensen die Nobelprijs uitreiken, onderzoek gedaan naar de werkzaamheid van de White Time Healing. Zij hebben bemerkingswaardige resultaten behaald.

Je kunt absoluut niets verkeerd doen tijdens het gebruik van deze energie en de speciale technieken, omdat er een ingebouwd veiligheidssysteem is. Dat wil zeggen dat als je deze energie inzet voor iets dat niet in harmonie is met het universum, de energie gewoon niet stroomt.

Hoe werkt deze UWTH

Deze energie gaat bij je naar binnen en reikt uit naar de diepste vibratie op het fysieke vlak, het atomaire niveau en het werkt ook op de meest subtiele gedachten, emoties en dromen. Het creëert de slimste manier om problemen op te lossen, inspireert nieuwe ideeën en vergroot positieve ervaringen. De UWTH energie brengt alles in balans op fysiek, psychisch, mentaal, emotioneel en etherisch niveau.

De filosofie achter Universal White Time Healing zegt dat het lichaam als een muziek instrument is dat in staat zou moeten zijn de zuiverste vibraties, tonen te maken. Maar als het lichaam ziek is, speelt het muziek instrument valse tonen. Omdat Universal White Time Healing zo diep naar binnen gaat, kan deze het lichaam weer stemmen en aanzetten tot de juiste tonen die afgestemd zijn op een gezond en gelukkig leven. Dit is iets wat de genezers zelf ervaren als ze met UWTH werken want hun leven wordt lichter en harmonieuzer. Iedereen die er mee werkt houdt van het gevoel dat ontstaat wanneer ze zichzelf, hun omgeving en hun cliënten helen en als vanzelf wordt genezen een vorm van leven.

Deze genezingsmethode is compleet anders dan andere vormen van genezen, gedeeltelijk door zijn unieke originaliteit, maar ook door de mogelijkheid de diepst liggende problemen te bereiken zonder het limiet van tijd. White Time betekent dat je simultaan werkt met alle vormen van tijd in een eenheid, verleden, heden en toekomst zijn tegelijkertijd aanwezig. Het is ook mogelijk parallel te werken met de Normale Tijd. Dit is omdat White Time zeer veelzijdig is en zijn eigen unieke kwaliteit heeft.

White Time betekend ook dat alle kleuren in de energie aanwezig zijn en dat is heel goed voor het genezingsproces en het lichaam. De filosofie zegt dat als het lichaam zich niet goed voelt, het niet alleen een tekort aan de juiste tonen is maar ook een tekort aan de juiste kleuren.

De UWTH is beschikbaar voor iedereen, voor jong en oud en voor elke vorm van geloof of achtergrond. Het is niet noodzakelijk dat je al iets over spiritualiteit weet voor je met White Time begint. Niemand hoeft te veranderen want je bent goed zoals je bent en je verdere ontwikkeling zal zich ook op een natuurlijke wijze manifesteren. Het enige bijeffect dat we hebben bij deze geneeswijze is dat de mensen die UWTH ontvangen hebben of hiermee werken, zich achteraf gelukkiger voelen.

Sommige mensen hebben in vorige levens al eerder gewerkt met deze Kracht of ze zijn ermee geboren. Daardoor ervaren deze mensen als ze ingewijd worden, een overweldigend gevoel van 'thuiskomen' en 'completer worden'!

De geneeswijze is Universeel en de genezer die het geeft heeft niet alleen helende handen gekregen door de cursus te doen, maar ook een grote keuze uit snelle, grondig werkende technieken en een meer open en breder begrip van spiritualiteit.

Universal White Time Healing opent de deur.


De vraag is "Ben jij klaar om door deze deur te gaan?"