The Board of Angels

Dit is de Board voor de hoogste van alle Divine Angel Beings, hun eigen Board of Angels.

De Board of Angels en de Board of Knowledge vinden beiden hun oorsprong in De Tweede Realiteit.

De Board of Angels is een van de spruiten op een tak, die stamt van de Board of Knowledge.

Kortweg betekent dit dat de Divine Angel Beings of de Holy Angels of Light van de Board of Angels, Divine Engelachtige Wezens zijn van De Tweede Realiteit. Dus in feite zijn ze vanaf het allereerste begin, totdat wij hen uitnodigden, hier nooit echt actief geweest.

De Divine Angel Beings hebben helemaal niets van doen met alle verschillende engelenvormen of goddelijke engelachtige wezens die wij hier in dit Universum of onze Blauwe Creatie hebben.

Dus, zij en deze cursus zijn heel uniek.

Het raakt iets aan dat veel hoger is, dan heilig: de ware essentie van heilig. Dit is iets dat nooit eerder op Aarde is gedoceerd.

Voor de Divine Angel Beings en ook voor ons is het nodig dat we ons afstemmen en samenwerken hier in De Eerste Realiteit.

We laten ons door hen omhelzen en alle engelenwezens en gevleugelde schepselen van onze Realiteit, De Eerste Realiteit, als ook degenen in het Universum en heel de Blauwe Creatie.

                                                                                       

Er zit een prachtige zachtheid in de leringen van de Board of Angels en in al diens Tekens.

De nederige zachtheid is overal aanwezig in de gehele kracht, kwaliteit en complete betekenis, en dit wordt door de hele cursus gereflecteerd.

Deze cursus voorziet ons van vele werkmogelijkheden en het staat de Gever toe te worden meegesleept in de prachtige wereld van engelen.

We doen dit via het gebruik van Angel Board Healing, maar ook via Openingen, Initiaties, Upgrades en Ceremonies, etc.

Deze cursus gaat over zorgen voor en om vanuit waarheid en in eerlijkheid vanuit het hart te geven.

We geven een zachte, hartelijke, heilige omhelzing aan de mensen die we ontmoeten, als ook aan de dieren en natuur of aan wat dan ook waarmee we kiezen te werken.

Niets is te klein of onbelangrijk, of te groot en overweldigend.

Dat op zichzelf betekent dat je ervoor kunt kiezen met alles te werken, van het kleinste atoom tot de gehele wereld, onze Moeder Aarde en zelfs met het Universum, de Blauwe Creatie, de Beyond, de Before, het Begin of de Prime, het Eeuwige van het Volledige Eeuwige, etc

Deze cursus duurt 2 dagen, 10h tot 17h
Zelf een kaars meebrengen.
De kosten zijn € 790,00
Inschrijven verplicht.
00 32 468 521451
zonnekracht@outlook.be