Ontdek jezelf 1

De cursus ontdek jezelf is een cursus die door ons is samengesteld, het is een cursus die ontstaan is uit de ervaringen die we zelf hebben opgedaan, door vele cursussen te volgen maar ook door onze levenservaring en het vele werken met mensen. Hier zit onze ervaring,kennis en weten in verwerkt.

Van emotie naar voelen en van voelen
naar een gezonder en vitaler manier van leven.

De cursus ontdek jezelf is een ontdekkingstocht door jezelf. Een cursus die ons leert hoe we met ons gevoel kunnen omgaan, hoe we kunnen leren wat emoties zijn en wat voelen is. Hiervan leren we wat onze eigenliefde is. Kortom, een cursus vol ontdekkingen over ons zelf.
Deze cursus zal een 10-tal avonden of halve dagdelen in beslag nemen .

Ontdek jezelf is een cursus waar je helemaal jezelf kunt en mag zijn. In de cursus komen onder andere volgende onderwerpen aan bod: diverse meditaties, verbinding maken met de aarde en met de kosmos, gronden.
We bespreken ook diverse manieren van healen, die jullie zelf makkelijk kunnen toepassen.

Daarnaast gaan we ook kijken hoe de Chakra's werken. Ook leren wij op de sjamaanse manier hoe jullie een eigen heilige plek kunnen openen. In deze cursus is er ook voldoende ruimte om aan je eigen stukje te werken. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je na afloop van de cursus veel beter met je emoties en gevoel kunt omgaan en dat je hebt ontdekt dat er een wereld open gaat die oneindig boeiend en leerzaam is voor jezelf.
Wil je hier meer over weten of heb je interesse om mee te doen, laat het ons dan weten..

10 avonden van 19h00 tot 22h00
Prijs € 200,00
Inschrijven verplicht.
00 32 89 774127
00 32 468 521451
zonnekracht@outlook.be