Hulp krijgen van de Board

Elke Opening Stap van de raad van Knowledge brengt ons dichter bij de Verlichting en harmonie binnen de Heilige Gelukzaligheid. De Board of Knowledge heeft 36 belangrijkste stappen van Opening op elke kamer. Er bestaat vijf kamers. 

Ik ben opgeleid om vijf van deze unieke en oude kamers van kennis en mogelijkheden te Openen voor mensen, dieren, de natuur en planeten, enz. De Board of Knowlegde kan aan iedereen worden gegeven, zonder uitzondering. Ik bied u twee manieren om deze openingsstappen te ontvangen, na een telefonische afspraak op afstand of middels een persoonlijke sessie.

Na een individuele gesprek, kunt u de Opening Stappen ontvangen. Elke sessie is 35,00 euro en zal in een periode van drie dagen gegeven worden. Wanneer de sessie precies plaatsvindt, kan met mij besproken worden.

Ook is het mogelijk om een serie sessies aan te vragen. Dan wordt er minstens een maand aan u gewerkt met 12 of meer sessies waarin vele openingen mogelijk zijn, afhankelijk van de persoon waarmee ik dan werk.

In liefde en licht groet ik jullie,

Toos Looijmans