Eindeloze mogelijkheden

Wanneer de student wordt geïnitieerd in deze vorm van genezing, wordt hij in verbinding gebracht met de bron van Universal White Time door middel van een White Time kanaal/tunnel.
Je kunt dit kanaal naar believen openen of sluiten. Iedere White Time genezer kan zich verbinden met de White Time Bron, door zijn kanaal te openen en zo maakt hij ook de verbinding met de kern, het hart van Moeder Aarde waar zich al White Time energie bevind. Wanneer een genezer dit doet, zijn z'n mogelijkheden eindeloos.
De kern herkent de handtekening van de Universal White Time Healer aan de oppervlakte van de Aarde en er ontstaat onmiddellijk harmonie tussen beiden, op voorwaarde dat het werk op de juiste manier wordt uitgevoerd.
Op deze manier kan de hele aarde door hen heen ademen. Liefdevolle buitenaardse Wezens, Opgestegen Meesters en Engelen kwalificeren deze White Time Energie met de juiste frequentie voor de Aarde en voor de individuele personen die deze Liefdeskracht gebruiken.

Je zult merken dat als je deze energie gebruikt, de kwaliteit van je leven zich op velerlei niveaus verhoogt. Het is gemakkelijker om een diepere verbinding te maken met je gidsen, je nieuwe White Time Gidsen, de Engelen, Opgestegen Meesters, liefdevolle buitenaardse wezens en ook met de vele zielsaspecten van jezelf die op verschillende bestaansniveaus (frequenties, dimensies) existeren.