Mijn naam is Wim. Ik ben geboren in 1955. Woon in België samen met mijn vrouw Toos, ik heb geen kinderen en mijn grootste passie gaat uit naar mijn grote liefde voor deze aarde. Met alles er op en er aan. Vandaar ook dat ik heb gekozen om te werken met mensen, en voor mensen. Mijn hobby's zijn wandelen, ontwerpen van meubels en het maken ervan, naar het theater gaan, lekker uit eten en gezellig met vrienden filosoferen over het leven.

Ik heb het vermogen om de dingen heel helder te kunnen zien. En vaak heb ik ook het heldere weten. Sommige mensen noemen dit paranormaal. Het hoort gewoon bij mij en er is niks geheimzinnigs aan. Al had ik er in mijn jeugd en in het begin van mijn loopbaan wel veel problemen mee. In de loop der jaren heb ik met behulp van vele vrienden en vooral mijn vriend de sjamaan geleerd hoe ik ermee om moet gaan. Ik ben me erop gaan toeleggen om op deze manier mensen te gaan helpen. Ik heb me verdiept in de manier van Healing zoals het Sjamanisme het toepast, maar daarbij ook mijn eigen methode ontwikkeld.

Voor mij staat een ding voorop. Het moet zuiver zijn en altijd met het hart verbonden zijn. Ik ben dan ook diep gelovig en houd van deze aarde met alles wat er op en aan zit. Alles wat ik doe, doe ik met liefde en door de verbinding met mijn hogere zelf en de kosmos. Ik mag dit overbrengen en doorgeven. Dit doe ik door Healing behandelingen te geven, vaak in combinatie met Reiki. Daar buiten geef ik cursussen.
Ik kom er ook steeds meer achter dat er mensen zijn, die last hebben van blokkades, die voortkomen vanuit hun jeugd en ervaringen die ze hebben opgedaan in hun leven. Deze ervaringen kunnen een spoor achterlaten waardoor mensen niet optimaal kunnen functioneren. Last hebben van opgekropt verdriet dat zich vast zet in het lichaam waardoor er klachten kunnen ontstaan van lichaam en geest. En dat terwijl als we er open voor staan we in een hele mooie wereld leven. Vaak kunnen we nergens terecht voor hulp. Ook hebben wij in deze commerciële wereld niet geleerd met onze gevoelens om te gaan. Om dat te doorbreken zullen we moeten leren naar ons lichaam en geest te gaan luisteren. En ook leren om te gaan met onze gevoelens. Vaak is dit een betere oplossing dan het gebruik van medicijnen, wat niet wil zeggen dat het niet in combinatie zou kunnen. Alleen verdringen de pilletjes wat er echt aan de hand is. Als ze uitgewerkt zijn is het probleem vaak nog groter. Dan heb je ook nog een groep mensen die hun toevlucht zoeken in verslavende middelen. Of ze hopen door maar veel materiële spullen om zich heen te verzamelen zich gelukkiger te voelen. Dit lost ook niks op en is maar even leuk. Maar het verandert niks aan je innerlijke onvrede.

Toch is er als je ervoor open staat altijd hulp. Het is belangrijk dat je gaat leren jezelf te zien als een volwaardig persoon en dat je ook leert te houden van jezelf. Geloof in jezelf. Dan kun je ook liefde geven en ontvangen. Zonder liefde en geloof in jezelf kan je het gevoel hebben dat je niet compleet bent. Je zult het toch zelf moeten doen. En dat kan je leren. Ook ik heb daar veel hulp bij gehad en veel cursussen voor moeten volgen plus een hele hoop ervaring onder begeleiding. Vandaar dat ik nu ook cursussen geef om het door te geven. De liefde die ik heb leren voelen en het diepe geloof in mezelf, helpen mij om ook andere mensen te helpen. Niks is mooier dan de liefde in je te voelen en weer te weten wat passie is.